Horká čokoláda s vysokým podielom kakaových bôbov pre všetkých, ktorí sa vyhýbajú cukru.
Ako sladidlo je použitá kombinácia dvoch sladidiel. Erytritol je cukrový alkohol, ktorý sa vyskytuje v rôznych druhoch ovocia a zeleniny, ale aj v iných potravinách. Sladí o niečo menej ako bežný cukor. Stévia je rastlina s intenzívne sladkými listami. Kombináciou týchto dvoch sladidiel vznikne čokoláda s veľmi príjemnou autentickou chuťou horkej čokolády, ktorá je vhodná aj pre diabetikov a nespôsobuje tvorbu zubného kazu.
Zloženie: kakaová hmota, sladidlo erytritol, kakaové maslo, inulín, emulgátor slnečnicový lecitín, výťažok z vanilky, sladidlo steviol-glykozidy 0,03%.
Obsah kakaovej sušiny 72%.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Môže obsahovať stopy orechov, mlieka a lepku.
Skladovať v suchu, chrániť pred teplom.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1979 kJ/473 kcal |
---|---|
Tuky | 39,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24,7 g |
Sacharidy | 27,4 g |
z toho cukry | 0,7 g |
z toho polyalkoholy | 14,6 g |
Vláknina | 16,9 g |
Bielkoviny | 9,3 g |
Soľ | 0,02 g |
Balenie: 100g
Krajina pôvodu: Španielsko
Výrobca/distribútor: bio nebio s.r.o.,Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně, ČR
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |