S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
bio - raw - vegan - eko - bez lepku
Vitajte v internetovom obchode so zdravou a špeciálnou výživou, doplnkami stravy, prírodnou kozmetikou a ekodrogériou

 

Poštovné zdarma nad 70€ platí pri platbe
bankovým prevodom vopred na účet
(neplatí pre dobierku a zásielky nad 10kg)

 

 

 

 

 

 

 

 







 

 

 

 
 

 

NOVINKY

arr3ZMENA PRI PLATBÁCH OD 01.02.2016 - ÚČET V TVARE IBANTáto informácia sa týka každého nášho zákazníka,  ktorý si pri objednávaní tovaru zvolí spôsob... arr3ZMENA PREPRAVNEJ SPOLOČNOSTI A POPLATKU ZA DOBIERKUVážení zákazníci, neustále sa snažíme zdokonaľovať naše služby, aby bolo pre Vás nakupovanie na... arr3

NAJPREDÁVANEJŠÍ


» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

 

Ochrana osobných údajov e-shopu www.nutrimas.sk

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.nutrimas.sk týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov nakladá v zmysle "Zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov".

Informačný systém obchodu www.nutrimas.sk je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. č.: 201418368.

TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE

Spoločnosť Juraj Volf – BodyMas, so sídlom Slnečná 162/17, 029 01 Námestovo, IČO 46249567, DIČ 1076621953, IČ DPH SK1076621953
(ďalej len „predávajúci“ alebo „správca“) spracováva v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), nasledujúce osobné údaje:

  • meno, priezvisko
  • e-mailovú adresu
  • telefónne číslo
  • adresu/sídlo

Ak je kupujúcim právnická osoba aj:

  • IČO, DIČ, IČDPH, Obchodné meno

 

Ďalej sú správcami Vašich údajov spoločnosti:

Firma LEKA spol. s r.o.,Hattalova 341, 029 01 Námestovo ( spracovanie účtovníctva)

Slovak Parcel Service s.r.o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji

IČO: 31329217, DIČ: 2020351993, IČ DPH: SK 2020351993 (prepravca)

Facebook Inc.

Firma Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ eshopového systému WEBAREAL)

Firma Unihost s.r.o. (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra)

Heureka Shopping s.r.o. (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti)

Najnákup.sk – Minet s.r.o. (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti)

Mailchimp  - aplikácia prevádzkovaná spol. The Rocket Science Group, LLC ( rozposielanie newsletterov a iných oznámení)

Zendesk chat - aplikácia prevádzkovaná spoločnosťou Zendesk 1019 Market St., San Francisco, CA 94103 ( online/offline  komunikácia prostredníctvom online chatu/offline správy)

Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov. Správcu je možné kontaktovať na emailovej adrese nutrimas@nutrimas.sk.

 

ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vyššie uvedené osobné údaje je nutné spracovať pre vybavenie objednávok a ďalšie plnenie zo zmluvy, ak medzi Vami a predávajúcim dôjde k uzavretiu kúpnej zmluvy. Takéto spracovanie osobných údajov umožňuje čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenie  - spracovanie je nevyhnutné pre výkon zmluvy.

Predávajúci spracováva tieto údaje rovnako za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obrany práv a povinností zmluvných strán. Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom po dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu. Takéto spracovanie je možné na základe čl. 6 ods. 1 písm. c) a f) Nariadenie – spracovanie je nevyhnutné pre splnenie právnej povinnosti a pre účely oprávnených záujmov správcu.

ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov, obchodných oznámení a iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe, mailom na emailovú adresu alebo telefónne číslo. Tento postup umožňuje § 7 ods. 3 zákona č.480/2004 Zb., o službách informačnej spoločnosti, ak ho kupujúci neodmietne.

           

PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 Máte právo:

  • kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emailovej adrese: nutrimas@nutrimas.sk
  • zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných oznámení – preklikom na odkaz v obchodnom oznámení / newsletteri
  • vzniesť námietku proti spracovaniu na základe oprávneného záujmu správcu
  • požadovať od správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame
  • vyžiadať si od správcu prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie spracovania
  • požadovať od správcu vymazanie týchto osobných údajov, pokiaľ to nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi alebo oprávnenými záujmami správcu
  • na prenosnosť údajov, pokiaľ sa jedná o automatizované spracovanie na základe súhlasu alebo z dôvodu plnenia zmluvy
  • požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva boli podľa Nariadenia porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
  • podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov.

SÚBORY COOKIES

Správca osobných údajov ako prevádzkovateľ webovej stránky nutrimas.sk, používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité na účely:

  • merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach
  • základné funkčnosti webových stránok.

Zber cookies na účely uvedené vyššie môže byť považované za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu - oprávneného záujmu správcu, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia.

  • Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu správcu námietku podľa čl. 21 Nariadenia, ktorá je dostupná v dolnej časti webových stránok.Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.
  • Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.
  • Cookies, ktoré sa zberajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.
  • Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi: Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

 

Juraj Volf-BodyMas

Slnečná 162/17

029 01  Námestovo

IČO 46249567

DIČ 1076621953

IČ DPH SK1076621953


Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.5.2018.

ZTE5N2Q