S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
bio - raw - vegan - eko - bez lepku
Vitajte v internetovom obchode so zdravou a špeciálnou výživou, doplnkami stravy, prírodnou kozmetikou a ekodrogériou

 

 

 







 

 

 

 
 

 

NOVINKY

arr3arr3ZMENA PREPRAVNEJ SPOLOČNOSTI A POPLATKU ZA DOBIERKUVážení zákazníci, neustále sa snažíme zdokonaľovať naše služby, aby bolo pre Vás nakupovanie na... arr3ZMENA PRI PLATBÁCH OD 01.02.2016 - ÚČET V TVARE IBANTáto informácia sa týka každého nášho zákazníka,  ktorý si pri objednávaní tovaru zvolí spôsob... arr3DopredajPre vysvetlenie: U produktov, u ktorých je dostupnosť uvedená ako " dopredaj - končí výroba (o... arr3Zasielame kuriérom DPDMilí naši zákazníci,v rámci skvalitňovania našich služieb sme pre Vás pripravili ďalšiu skvelú... arr3Pošlite nám Váš príbeh    Podeľte sa s nami o Váš príbeh a skúsenosti, ako sa Vám vďaka prírodným produktom a iným...

NAJPREDÁVANEJŠÍ


» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Informačný systém obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. č.: 201418368.

Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zasielanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, pri dokončovaní Vašej objednávky  uveďte v "Poznámka k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení. Potrebné osobné údaje sú: meno a priezvisko, adresa pre doručenie, PSČ, číslo telefónu a e-mailová adresa. V prípade, ak je kupujúci právnickou osobou alebo živnostníkom tak medzi osobné údaje patrí: obchodné meno, adresa sídla, PSČ, IČO, DIČ, číslo telefónu a e-mailová adresa.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.nutrimas.sk týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov".


Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.


Podľa § 20 ods. 3 vyššie uvedeného zákona sa prevádzkovateľ internetového obchodu www.nutrimas.sk súčasne zaväzuje, že na prianie zákazníka, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu.

Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečnostného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Zákazník registráciou do internetového obchodu www.nutrimas.sk súhlasí so spracovaním a zhromažďovaním osobných údajov v databáze prevádzkovateľa až do doby jeho písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním doručeného na adresu sídla predávajúceho alebo na email nutrimas@nutrimas.sk. Uzatvorená zmluva je predávajúcim archivovaná a je kupujúcemu dostupná. Kupujúci si môže kedykoľvek svoje osobné údaje skontrolovať a zmeniť po prihlásení sa na stránke www.nutrimas.sk

 

NzVjMjQ2M2