S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
bio - raw - vegan - eko - bez lepku
Vitajte v internetovom obchode so zdravou a špeciálnou výživou, doplnkami stravy, prírodnou kozmetikou a ekodrogériou

 

 

 

 

 

 

 

 







 

 

 

 
 

 

NOVINKY

arr3ZMENA PRI PLATBÁCH OD 01.02.2016 - ÚČET V TVARE IBANTáto informácia sa týka každého nášho zákazníka,  ktorý si pri objednávaní tovaru zvolí spôsob... arr3ZMENA PREPRAVNEJ SPOLOČNOSTI A POPLATKU ZA DOBIERKUVážení zákazníci, neustále sa snažíme zdokonaľovať naše služby, aby bolo pre Vás nakupovanie na... arr3arr3DopredajPre vysvetlenie: U produktov, u ktorých je dostupnosť uvedená ako " dopredaj - končí výroba (o... arr3Zasielame kuriérom DPDMilí naši zákazníci,v rámci skvalitňovania našich služieb sme pre Vás pripravili ďalšiu skvelú... arr3Pošlite nám Váš príbeh    Podeľte sa s nami o Váš príbeh a skúsenosti, ako sa Vám vďaka prírodným produktom a iným...

NAJPREDÁVANEJŠÍ




AKÝ DRUH CHLORELLY SI VYBRAŤ ???

Slovenský ale aj zahraničný trh nám v dnešnej dobe ponúka na výber z rôznych druhov chlorelly, v rôznych cenových reláciách, s rôznym pôvodom a odlišným spôsobom spracovania.

NIE JE CHLORELLA AKO CHLORELLA...


Ľudia sa často domnievajú, že pri výbere je nutné sa riadiť cenou, ktorá je síce naozaj rozdielna, no v  značnej miere súvisí s kvalitou a spracovaním. Pre Vašu väčšiu informovanosť, čo vlastne kupujete a o akú kvalitu sa jedná, je potrebné si všímať u jednotlivých predajcov nasledovné dôležité body:

1. O aký druh chlorelly sa jedná. Existuje viacero druhov chlorelly, známe sú  napr. chlorella pyrenoidosa, vulgaris.V zásade všetky majú rovnaké zloženie a obsah zdraviu prospešných látok. Rozdiel je v tom, ako ich vie naše telo spracovať a vyťažiť na maximum.Chlorella vulgaris má v porovnaní s ch.pyrenoidosa tenšie bunkové steny, ktoré počas procesu pestovania, sušenia a spracovania prirodzene pukajú, vďaka čomu sa potom telo ľahko dostane k prospešným látkam a vie ich využiť.

2. Postup spracovania chlorelly – sušenie, lisovanie, spôsob pestovania (vnútri, vonku) a dezintegrovania rasy.Vnútorne pestované chlorelly (vulgaris) majú vyššiu stráviteľlnosť. Podmienky vnút.pestovania sú konštantné a je istota, že taktiež bude konštantný aj obsah všetkých látok.Vonku pestovaná chlorella môže obsahovať chemické a iné vzduch znečisťujúce látky, ktoré prenikajú do chlorelly napr. formou kyslých dažďov. Dezintegrácia (rozrušenie) bunkovej steny  - mechanicky (jej využiteľnosť v organizme je 90%-ná so zachovaním všetkých potrebných živín) , chemicky (stráca sa väčšina vitamínov) a prirodzene.

3. Pôvod chlorelly – všeobecne platí zásada, čím je viac slnka , bohatšia pôda, tým vyšší obsah živín a celkovo výraznejšie účinky má chlorella.

Na záver je potrebné poznamenať, že chlorella ako aj ostatné zelené potraviny nie sú LIEKOM. Tento fakt znamená, že od nich nemôžeme očakávať v krátkom čase a s istotou vyliečenie konkrétnej choroby. Okrem toho každý ľudský organizmus reaguje odlišne. Prospešnosť látok je ale pre každého rovnaká.

Nečakajte zázraky – predovšetkým u chronických ochorení, ktoré sa postupne vyvíjali niekedy aj celé desaťročia, je potrebná veľká dávka trpezlivosti. Bolo by chybou očakávať, že sa zo dňa na deň vyliečime akoby mávnutím čarovného prútika. K tomu, aby sme dosiahli svoj vytúžený cieľ je potrebná aj zmena jedálnička, celkového životného štýlu a prístupu k životu.

Odporúčame : CHLORELLA BIO

 

ZjgwMGY2NT